Hvem er jeg ?


Generelt

Mejeri uddannet - gik på pension i 1994 efter at have været ansat i samme firma - fødevarer og specielt ost og mælkepulver - siden 1958.                 I mine yngre dage tilbragte jeg fire år i Canada.
I 1961 blev min kone Esther og jeg af firmaet forflyttet til Holland. Vi boede der i tre år, og der blev vores ældste søn Jens Jørgen født i 1961. Vores yngste søn Lars (kun to børn) blev født her i Denmark i 1966.
Jens Jørgen  er gift med Ming Yuan Nielsen og de bor nord for København. De har sammen en rigtig dejlig lille pige døbt Amalie Ying Nielsen  - vores første barnebarn. 
Lars bor sammen med veninden Jannie i Holstebro.

Fritidsinteresser

I 1975 begyndte hele familien at spille golf, og det havde vi megen fornøjelse af. Her på Vestkysten er vi så heldige at vi kan spille stort set hele året. Vore fairways forbliver grønne hele vinteren, og jeg spiller normalt 2-3 gange om ugen hele året. Mit handicap vokser med alderen - det er nu 26 - men jeg nyder både spillet og det sociale samvær i klubben.

Fra september til april spiller min kone og jeg bridge i en klub en gang om ugen. Og i en privat klub hver eller hver anden måned året rundt med 3 andre par.

Som medlem i 35 år i en af de fire Rotary clubber i Esbjerg deltager jeg - af sociale og samfundmæssige årsager - i et ugentligt møde i klubbben.

I tiden efter min pensionering har det været min store hobby at finde frem til mine forfædres navne og data, samt efterkommere af de seneste aner. Da jeg begyndte at lede efter oplysninger kendte jeg mine bedsteforældres navne og fødselsdag og år, men det var stort set alt. Antallet af personer jeg nu har i min databank er over 2500. De ældste navne og data jeg har, er for Wurtz linien i Sweits tilbage til det tolvte århundrede, og for de danske aner er der flere linier tilbage til det fjortende århundrede og jeg er ikke færdig endnu.
Jeg blev fortalt at på min fars side skiftede fornavnet fra Jens til Niels til Jens fra far til søn i mange generationer. Det er delvis rigtigt som kan ses i Bossing linien.

Jeg er meget interesseret i at modtage kommentarer, tilføjelser og eller rettelser til det jeg har fundet og skrevet.

Navne og data  i dette materiale er selvfølgeligt frit tilgængeligt for alle interesserede - dog anbefaler jeg at man selv går tilbage i kilderne for at få disses rigtighed bekræftiget. Mine  noter er derimod mine private og må kun kopieres og eller anvendes med min tilladelse.

 

På forhånd tak.Her er et foto af min fader i hans nye 1938 Ford V8 bil, med min moder på bagsædet, og nogle få af os børn siddende foran på trinbrædtet, jeg er nummer fem fra venstre.

E-mail: nielsn2esenet.dk


Links:

Link til: Jens Jørgen Nielsen´s hjemmeside


Opdateret d. 12-3-04